Als drukke ambitieuze vrouw wil je er soms even uit. Gewoon even kletsen en ontspannen. Bij Chat ‘N Relax bevindt je je in een huiselijke en oordeelvrije omgeving met uitkijk op de weilanden. Als het weer het toelaat, lopen de koeien op de wei. Met wat te drinken en lekkers, praat je over wat je bezig houdt. Het kan en mag van alles zijn. Misschien herken je je in het volgende:

Als drukke en ambiteuze vrouw maak je echt weinig self-care tijd vrij.

Doordat je mind nog thuis of op je werk is, kun je niet met volledige aandacht genieten van je self-care.

Er is weinig ruimte voor self-care waardoor je geen self-love voelt.

Chat ‘N Relax biedt vooral een luisterend oor.

In het gunstigste geval weet je al waarom deze punten jou bezighoudt. Maar het kan voorkomen dat je niet meer helder tegen aan kijkt op wat er nu eigenlijk aan de hand is. Je herkent wel de situatie maar soms begrijp je het niet of krijg je het gewoonweg niet veranderd.

Chat ‘N Relax helpt inzicht in jezelf te zien. Wie ben je, wat drijft je en waar krijg je energie van. En wat kan je doen om jouw leven vol magie te leiden. 

Chat 'N Relax helpt jou om je self-care aligned te maken met self-love en/of omgekeerd.

Chat 'N Relax valt niet onder het traditionele coachen.

Er wordt vooral een luisterend oor geboden waar nodig is.

De sessie eindigt met een ontspannende gezichtsmassage waar edelstenen bij gebruikt worden.

De gesprekken kunnen veel energie kosten. En je wilt juist energie opdoen om te bereiken wat je wilt bereiken. Het is dus van belang dat je een goede balans hebt tussen lichaam en geest. Dit is ook beste balans die je kunt hebben.

Edelstenen en hun geneeskrachtige werking zijn al eeuwenlang bij mensen bekend. Ze kunnen een goede hulpmiddel zijn ter ondersteuning van verschillende emotionele, spirituele en/ of fysieke krachten. Edelstenen bestaan uit tal van mineralen, metalen en zouten. Deze stoffen hebben een positieve invloed op lichaam en geest. Edelstenen werken heel persoonlijk. Ieder persoon ervaart een bepaalde steen anders. 

Chat ‘N Relax eindigt de sessie met een edelsteen gezichtsmassage. Na een aromatherapeutische edelsteenmassage zie je er weer stralend uit. Je voelt zich blijer en ontspannender. Vaak ook wel gelukkiger. Zowel van binnen als van buiten. Dit gevoel heeft alles te maken met energie uitwisseling. Energie maakt iemand energiek, bruisend en creatief. Gebrek aan energie maakt iemand moe en lusteloos. Edelstenen en etherische oliën geven energie die direct uit de natuur afkomstig is.

Hoe, Wat, Waar en wat zijn de Kosten?

Ben je nog niet eerder in mijn salon geweest en/of je hebt mij nog niet eerder ontmoet, dan kun je een inspiratiegesprek inplannen. Tijdens dit gesprek vertel ik je wie ik ben en wat je kunt verwachten van mij. Kort vertel jij wie jij bent en wat jij verwacht van Chat ‘N Relax 1:1 sessie. Na dit gesprek kun je de volgende stap maken. 

Het inspiratiegesprek is gratis en duurt 30 minuten. Dat kan fysiek in mijn salon of via een videogesprek.

Chat ‘N Relax 1:1 sessie vindt fysiek plaatst in mijn salon in Ter Aar. Ook bied ik een online sessie aan ” Chit Chat 2 Relax. Het kan voorkomen dat je een gesprek wilt hebben op korte termijn en/of het niet mogelijk is om naar mijn salon te komen.
Chit Chat 2 Relax is bedoeld om even te babbelen over wat echt niet kan wachten. 

 • € 87,-
 • 90 minuten.
 • Inclusief edelsteen gezichtsmassage.
 • Salon in Ter Aar.
 • € 44,-
 • Maximaal 60 minuten.
 • Videogesprek binnen 72 uur na aanvraag.
 • Ter waarde van € 261,-
 • 3 sessies.
 • 90 minuten per sessie.
 • Inclusief edelsteen gezichtsmassage.
 • Salon in Ter Aar.

Nu tijdelijk € 194,-

Is nog geen €67,- per sessie!!!

Blijf op de hoogte!