Take your TIme

Let’s Get Started

Neem alle tijd voor jezelf om jezelf beter te leren kennen. Want jij alleen bent al op zich de meest complete en interessante vrouw die je kent.⁣

Mooi en Makkelijk Make-uppen

In 6 stappen een make-up look waarmee je de dag verfrist kan beginnen.

Make-up. Daar begon het allemaal mee. Tijdens het ziektebed van mijn moeder, werkte ik fulltime, reed ik 4 keer in de maand 147 km enkele reis in mijn eentje heen en terug en was ik gewoon moe. Het verdriet wat te zien in mijn gezicht. De donkere kringen waren niet weg te slapen. Ik ervaarde dat make-up niet genoeg was om me mooi te voelen. Maar het was wel een hulpmiddel om me die nodige boost te geven om de dag door te kunnen komen. 

Begrijp me niet verkeerd. Ik gebruik make-up niet als middel om mezelf mee te verstoppen. Maar in tijden dat ik me echt beroerd of niet prettig voelde, gebruikte ik make-up om mezelf positiever te voelen. Om mezelf te upliften. Want je mind kan je flink in de war brengen, zodat je je onzeker voelt. Ook over je uiterlijk.

Ik maak tijd voor #selfcare
Het wordt eens tijd dat jij jezelf bovenaan je prioriteitenlijst noteert! Geen tijd kennen we niet, want #selcarekentgeentijd #kenjeprioriteit START ELK MOMENT!
Marketing door