Vraag nu het gratis e-book aan!

Ik vind make-up altijd zo’n een gedoe. Van alles op mijn gezicht, ik kan er maar niet aan wennen. Ik vind het ook allemaal niet nodig. Ik gebruik alleen mascara en that’s it

Ik krijg veel vrouwen met dit soort oordelen over make-up in mijn salon. Ze vinden het teveel gedoe geven of gebruiken eigenlijk alleen mascara en weten verder niet goed wat ze nog meer kunnen doen. Of ze weten niet beter dan alleen het gebruik van mascara. Juist omdat ze niet meer dan alleen mascara gebruiken.

Gelukkig kan het ook anders, In mijn make-up workshops laat ik je ervaren, wat de kracht is van make-up. “Met een beetje mascara en lipstick is het net allemaal wat gezelliger” zei een vriendin van mij tijdens de workshop.  Ik wil het niet alleen gezelliger maken voor je, ik wil graag een feestje op je gezicht!

Wat ik zo mooi vind aan mijn vak als beauty expert met 6 jaar ervaring als visagiste, is dat ik deze vrouwen tijdens een make-up workshop het inzicht geef, dat make-up meer is dan slechts een product op je gezicht smeren. Make-up doet iets met je innerlijk, met je zelfvertrouwen, je mind. Make-up is voor mij, die ene witte blouse die jij draagt bij elke sollicitatie omdat je je dan aantrekkelijker en krachtiger voelt, bij het dragen van die witte blouse.

HOE ZOU HET ZIJN ALS MAKE-UP

je niet zoveel tijd meer kost ‘s ochtends

geen poederlaag achterlaat op je gezicht

je met meer gemak mooi kunt maken en laten voelen

Mooi en Makkelijk Make-uppen

In 6 stappen een make-up look waarmee je de dag verfrist kan beginnen.

Make-up. Daar begon het allemaal mee. Tijdens het ziektebed van mijn moeder, werkte ik fulltime, reed ik 4 keer in de maand 147 km enkele reis in mijn eentje heen en terug en was ik gewoon moe. Het verdriet wat te zien in mijn gezicht. De donkere kringen waren niet weg te slapen. Ik ervaarde dat make-up niet genoeg was om me mooi te voelen. Maar het was wel een hulpmiddel om me die nodige boost te geven om de dag door te kunnen komen. 

Begrijp me niet verkeerd. Ik gebruik make-up niet als middel om mezelf mee te verstoppen. Maar in tijden dat ik me echt beroerd of niet prettig voelde, gebruikte ik make-up om mezelf positiever te voelen. Om mezelf te upliften. Want je mind kan je flink in de war brengen, zodat je je onzeker voelt. Ook over je uiterlijk.

Na het downloaden en het opvolgen van de tips uit mijn gratis e-book
kun je ervoor kiezen om het make-uppen in je dagelijkse routine op te nemen,
zodat jij met meer gemak jezelf mooi kunt maken en laten voelen met make-up.

Door de tijd en energie die je hiermee in jezelf stopt, versterk je je gevoel van eigenwaarde.
Omdat jij hier bewust voor kiest

Vraag nu GRATIS het e-book
Mooi & Makkelijke Make-uppen aan.

Testimonials

Wat vinden zij?

Frencis - moeder van 2 dochters

Sabrine heeft bij binnenkomst vaak al door dat ik niet lekker in m’n hum zit. De behandeling past ze ook aan op m’n gesteldheid.  Als ik wil praten, luistert ze, als ik geen zin heb, is ze stil. Ik vind het heel lastig om echt tot rust te komen maar Sabrine krijgt en zorgt ervoor dat ik ontspannen erbij ligt. Ze pakt haar edelstenen erbij, legt het op m’n lichaam neer en ik word “gedwongen” om me over te geven en tot rust te komen. Mijn lichaam voelt opeens heel zwaar. Waardoor ik me er maar aan moet overgeven. Een hele bijzondere ervaring

Iris- eigenaresse schoonheidssalon

Tijdens de  make-up workshop merkte jij aan me dat m’n “energie” een beetje neerslachtig was. Je vertelde ook dat Make-up your Mind mij kan helpen. Als je even iets moeite doet voor jezelf, zul je wat beter voelen over jezelf. Dit heeft me aan het denken gezet. Ik was zoveel bezig met wat anderen nodig hebben, dat ik mezelf vergeten was. Ik voelde me neerslachtig omdat ik vergat moeite voor mezelf te nemen. De volgende dag heb ik make-up opgedaan en ik voelde me beter over mezelf en had wat meer plezier tijdens de dag. Wat mij triggerde om meer voor mezelf te doen, elke dag iets. Sinds de dagen na de make-up workshop heb ik elke dag een make-up look gedragen en na een paar dagen begon ik ook gezonder te eten en meer energie te krijgen. Bedankt Sabrine, dat je me geïnspireerd hebt om weer lief te zijn voor mezelf. Daar krijg ik meer energie van en kan ik ook lief zijn voor anderen.

Monique, moeder van 1-jarige dochter en werkt 4 dagen

Met drie andere vrouwen heb ik een make up workshop geboekt bij Sabrine, Alle vier zeer zeer onervaren met make-uppen, mascara lukt nog net zeg maar. Shapen, brushen…daar hadden we heus wel eens van gehoord maar hoe je dat dan doet?? En als je dat dan gaat doen, ben je daar dan geen úren mee bezig? Wij wilden de basis van make-up leren, hoe je er op een doordeweekse dag met een snelle make up net er net even wat leuker uit kunt zien.

Toen we de workshop begonnen met de primer en concealer waren we echt wel even sceptisch, want ja deze producten kenden we niet, en smeer je dat op je gezicht? En ja een beetje gek zagen we er ook wel uit met die concealer en dan poeder…we zagen eigenlijk ook nog niet zoveel verschil. Wat moest dit worden?

Sabrine heeft ons in 1,5 uur laten zien en ervaren dat je met een paar producten en goede kwasten een fantastische look kan creëren. Wauw wat een beleving was deze workshop en hoe fijn om te weten dat je er ook op een doordeweekse dag met een beetje make up nóg leuker uit kunt zien. En nee, van een dichtgesmeerd gezicht was geen sprake. We zagen er heel naturel uit.

En wat een vakvrouw is Sabrine, aan het einde van de workshop liet ze bij zichzelf zien hoe ze “onze” look in nog geen vijf minuten aan brengt. Wauw!

Sabrine bedankt, wij hebben veel van je geleerd en ik gebruik je tips nu dagelijks!

Monique, partner binnen een corporate bedrijf en moeder van een baby van 5 maanden

Vandaag een heerlijke ervaring gehad bij Sabrine met een edelstenen massage. Als mama van een baby van 5 maanden oud en een carrière waarin ik zeker 50u per week maak, is er niet veel tijd om te ontspannen. Omdat ik weet dat ME-time erg belangrijk is gezien mijn drukke agenda, had ik een behandeling ingepland. Nadat we in de relax and chat hoek een half uurtje hadden gekletst en ik mijn grootste gedachten en Sabrine die van haar hadden gedeeld ging ik blanco in de behandeling. Ik moest me overgeven aldus Sabrine en omdat ik normaliter altijd controle wil hebben nam ik me dus voor dit advies ter harte te nemen. Nadat Sabrine mijn gezicht had gereinigd begon de massage met edelstenen. Wat een bijzondere ervaring! Iedere steen voelde weer anders en ik voelde hoe ik steeds verder in een gevoel van totale ontspanning kwam en uiteindelijk zelfs helemaal wegzakte. Toen sabrine me weer rustig wakker maakte kwam er maar 1 gevoel in me op: mag ik dit nog 2uur aub!! De rust die ze in mijn lichaam heeft gebracht voel ik nu bij 8u later nog en ik weet zeker dat ik een heerlijke nachtrust tegemoet ga en dat ik zeker weer snel een behandeling in plan!