Express yourself

Dé persoonlijke ontwikkelingsprogramma waar de magische rol van schoonheid jouw persoonlijke transformatie onthult.


Je volledig laten zien. Maar hoe?

N
door te ZIJN wie je BENT
N
door jouw uiterlijke- en innerlijke magie te omarmen
N
door je masker en vermommingen af te doen
N
door te make-uppen als een pro
N
door je te verzorgen als een schoonheidsspecialiste
N
door jouw magische droom tot leven te brengen
N
10 masterclasses, opdrachten en werkboeken

Wat kun je verwachten

Starten waar en wanneer je wilt.

Alleen samen met een groep.

Interactief leren over Beauty & Mindset.

Selflove by Selfcare.

Make-up Your Mind:
Express Yourself

Zie jij make-up als een masker? Draag jij kleding als vermomming. Zie jij uiterlijke verzorging als een oppervlakkige bezigheid?
Of barst je van de zelfvertrouwen maar je weer niet hoe je dat kan laten zien? Heb jij innerlijke rust en wil je je uiterlijk ook de aandacht geven die hij verdiend.

Want wat is er eigenlijk erg aan jezelf wat mooier maken als je je daar prettiger bij voelt? Het kan je zelfs een hele boost zelfvertrouwen geven en je daardoor lekkerder in je vel laten voelen. Om je van binnen gelukkig te voelen, helpt het wel degelijk als je tevreden zijn over je ‘buitenkant’. Je mooi voelen zoals je bent, is een teken van innerlijke balans.  

Make-up Your Mind gaat niet om hoeveel make-up je aanbrengt. Er goed uit zien, en je daar goed over voelen geeft gewoon enorme voldoening. Los van het feit of je al dan niet make-up gebruikt. Tijd en energie investeren in je uiterlijk is niet perse ijdeltuiterij. Integendeel: het bewijst dat je jezelf de moeite waard vindt. Jij maakt deze keuze voor jezelf!

Magische leerdoelen Make-up Your Mind: Express Yourself
R

Jezelf zien, door jouw waarden te laten shinen

R

Magische dromen en doelen visualiseren.

R

zowel 5-minute make-up als smokey eye aanbrengen.

R

Gezichtsverzorging, beter voorkomen dan genezen.

R

Inzichten zien waardoor je betere keuzes maakt voor jezelf.

Jouw investering

Wat vinden zij?

Sabrine heeft bij binnenkomst vaak al door dat ik niet lekker in m’n hum zit. De behandeling past ze ook aan op m’n gesteldheid.  Als ik wil praten, luistert ze, als ik geen zin heb, is ze stil. Ik vind het heel lastig om echt tot rust te komen maar Sabrine krijgt en zorgt ervoor dat ik ontspannen erbij ligt. Ze pakt haar edelstenen erbij, legt het op m’n lichaam neer en ik word “gedwongen” om me over te geven en tot rust te komen. Mijn lichaam voelt opeens heel zwaar. Waardoor ik me er maar aan moet overgeven. Een hele bijzondere

Frencis

Moeder van 2 dochters

Tijdens de  make-up workshop merkte jij aan me dat m’n “energie” een beetje neerslachtig was. Je vertelde ook dat Make-up your Mind mij kan helpen. Als je even iets moeite doet voor jezelf, zul je wat beter voelen over jezelf. Dit heeft me aan het denken gezet. Ik was zoveel bezig met wat anderen nodig hebben, dat ik mezelf vergeten was. Ik voelde me neerslachtig omdat ik vergat moeite voor mezelf te nemen. De volgende dag heb ik make-up opgedaan en ik voelde me beter over mezelf en had wat meer plezier tijdens de dag. Wat mij triggerde om meer voor mezelf te doen, elke dag iets. Sinds de dagen na de make-up workshop heb ik elke dag een make-up look gedragen en na een paar dagen begon ik ook gezonder te eten en meer energie te krijgen. Bedankt Sabrine, dat je me geïnspireerd hebt om weer lief te zijn voor mezelf. Daar krijg ik meer energie van en kan ik ook lief zijn voor anderen.

Iris

Eigenarese schoonheidssalon

Blijf op de hoogte!