Hét online programma waar Self-Care in één lijn komt te staan met Self-Love.

Ben jij die drukke ambitieuze vrouw die weinig tijd heeft voor self-care? Of kun je niet met volledige aandacht genieten van je self-care, waardoor je de liefde niet voelt voor jezelf? Of zie jij uiterlijke verzorging als een oppervlakkige bezigheid? Of heb je enorm veel liefde voor jezelf maar je weet niet hoe je dit kan omzetten naar self-care? Wil jij dat je self-care in lijn is met je self-love en omgekeerd?

Eigenwaarde

Want wat is er eigenlijk erg aan aandacht geven aan self-care, zoals jezelf wat mooier maken met make-up, als je je daar prettiger bij voelt? Het kan je zelfs een hele boost zelfvertrouwen geven en je daardoor lekkerder in je vel laten voelen, wat resulteert in self-love. Om je van binnen gelukkig te voelen, helpt het wel degelijk als je tevreden zijn over je ‘buitenkant’. Je mooi voelen zoals je bent, is een teken van innerlijke balans.  

Make-up Your Mind gaat niet om hoeveel make-up je aanbrengt. Er goed uit zien, en je daar goed over voelen geeft gewoon enorme voldoening. Los van het feit of je al dan niet make-up gebruikt. Tijd en energie investeren in je uiterlijk is niet perse ijdeltuiterij. Integendeel: het bewijst dat je jezelf de moeite waard vindt. Jij maakt deze keuze voor jezelf!

Self-Care
Mindset
Self-Love
Self-care in één lijn zijn met Self-love
Met volledige aandacht je dromen waarmaken
Self-care d.m.v. minerale
make-up en edelstenen
Nieuwe inzichten wat resulteert in self- care &
-love

Jouw investering € 197

  • ter waarde van ruim € 399
  • 10 masterclasses
  • opdrachten en werkboeken
  • 1 bonus masterclass
  • 5 online live coaching
  • besloten groep
  • Start maart 2019

Express Yourself

Persoonlijke ontwikkeling en verzoring

Nog niet overtuigd?

Persoonlijke ontwikkeling en verzorging is de manier om de ultieme balans te hebben, tussen mooi van binnen als van mooi buiten te voelen. Het uiterlijk als zowel het innerlijk zijn van belang. Er is een wisselwerking tussen de twee.

Ik geloof dat het belangrijk is om aan beide te werken. Met volledige aandacht liefde voor jezelf ervaren. En je dus niet bezig houden met de vraag of het uiterlijk of het innerlijk veel belangrijker is.

Het kan zijn dat je dit nog niet geloofd of dat je er geen tijd voor hebt. Misschien zelfs niet de financiën ervoor. Misschien past het nu gewoon even niet. Misschien moet je andere dingen laten om dit te bereiken. Maar stel je zelf dan deze vraag: “Geef jij zowel je uiterlijk als je innerlijk de aandacht die hij verdiend?”. De keuze is aan jou.

Liefs, Sabrine
Jouw beauty coach 

Nog even over nadenken maar wel op de hoogte gehouden worden? Vul dan je gegevens hieronder in.

Make-up My Mind, Ik meld me toch aan!

Testimonials

Wat vinden zij?

Sabrine heeft bij binnenkomst vaak al door dat ik niet lekker in m’n hum zit. De behandeling past ze ook aan op m’n gesteldheid.  Als ik wil praten, luistert ze, als ik geen zin heb, is ze stil. Ik vind het heel lastig om echt tot rust te komen maar Sabrine krijgt en zorgt ervoor dat ik ontspannen erbij ligt. Ze pakt haar edelstenen erbij, legt het op m’n lichaam neer en ik word “gedwongen” om me over te geven en tot rust te komen. Mijn lichaam voelt opeens heel zwaar. Waardoor ik me er maar aan moet overgeven. Een hele bijzondere ervaring

Frencis – moeder van 2 dochters

Tijdens de  make-up workshop merkte jij aan me dat m’n “energie” een beetje neerslachtig was. Je vertelde ook dat Make-up your Mind mij kan helpen. Als je even iets moeite doet voor jezelf, zul je wat beter voelen over jezelf. Dit heeft me aan het denken gezet. Ik was zoveel bezig met wat anderen nodig hebben, dat ik mezelf vergeten was. Ik voelde me neerslachtig omdat ik vergat moeite voor mezelf te nemen. De volgende dag heb ik make-up opgedaan en ik voelde me beter over mezelf en had wat meer plezier tijdens de dag. Wat mij triggerde om meer voor mezelf te doen, elke dag iets. Sinds de dagen na de make-up workshop heb ik elke dag een make-up look gedragen en na een paar dagen begon ik ook gezonder te eten en meer energie te krijgen. Bedankt Sabrine, dat je me geïnspireerd hebt om weer lief te zijn voor mezelf. Daar krijg ik meer energie van en kan ik ook lief zijn voor anderen.

Iris- eigenaresse schoonheidssalon

Doe mee!

Express Yourself,
omdat je met volledige aandacht de keuze voor jezelf maakt en dat je het waard
bent!