Beauty Summer School

10 Online Masterclasses

Start 21 juni 2019

Make-up Your Mind is een online beauty academie waar persoonlijke ontwikkeling en uiterlijke verzorging centraal staat. Unieke combinatie van make-up -en mindset masterclasses. Want Make-up Your Mind gaat niet om hoeveel make-up je aanbrengt. De ervaring beleven dat er goed uit zien en je daar goed over voelen, een enorme self-love geeft. Je zult volledig in één lijn staan met self-care en self-love. Je zult je volledig laten zien!

Love-Self-Care

Want wat is er eigenlijk erg aan aandacht geven aan self-care, zoals jezelf wat mooier maken met make-up, als je je daar prettiger bij voelt? Het kan je zelfs een hele boost zelfvertrouwen geven en je daardoor lekkerder in je vel laten voelen, wat resulteert in self-love. Om je van binnen gelukkig te voelen, helpt het wel degelijk als je tevreden zijn over je ‘buitenkant’. Je mooi voelen zoals je bent, is een teken van innerlijke balans.  

Er goed uit zien, en je daar goed over voelen geeft gewoon enorme voldoening. Los van het feit of je al dan niet make-up gebruikt. Tijd en energie investeren in je uiterlijk is niet perse ijdeltuiterij. Integendeel: het bewijst dat je jezelf de moeite waard vindt. Jij maakt deze keuze voor jezelf!

Self-Care
Mindset
Self-Love

Op 21 juni 2019, de officiële start van de zomer, start ook de allereerste masterclass. Met behulp van video’s, opdrachten en live coaching, ga ik met jou aan de slag. Ik geef in totaal 10 masterclasses en minimaal 1 bonus masterclass. Je kunt de masterclasses in je eigen tijd volgen. Iedere week komt er een nieuwe masterclass in de beauty academie waar je life-time toegang hebt.  Je komt in een community waarin je elkaars voorgang kunt zien, vragen kunt stellen aan mij én elkaar en waardin buddy’s zijn waarmee je dit prachtige proces kunt delen. Hierin kan ik ook feedback geven op je make-up looks. Inderdaad! je gaat ook leren make-uppen als een pro. Daarom is het zo leuk als je deze daarin deelt.

Aan het einde van het programma zet jij jezelf bovenaan je to-do-lijst! Je zet jezelf als prioriteit. Je bent alligned met self-care -en love. 

Je maakt de keuze om van jezelf te zorgen, wat betekent dat je jezelf waardevol vindt en zo ook van jezelf meer gaat houden. En zo ook weer meer van anderen kunt houden.

Make-uppen is je top self-care moment. Het levert je een waardevollere gevoel.

Je maakt hier bewust echt tijd voor je self-care moment. Het ultieme self-care wat resulteert in self-love.

Jouw investering € 377

Het programma heeft een waarde van ruim
900EUR en 
ik bied het aan voor 377EUR. Je hebt dus een voordeel van 523EUR.

Een make-up masterclass kost bij mij in de salon €80 per persoon. Nu krijg je 10 masterclasses (10x €80 = 800EUR),  5x live video-coaching, werkboeken en opdrachten voor nog geen €30 per masterclass

De eerste 10 aanmeldingen krijgen een starterspakket t.w.v. €35,- met daarin
een Make-up Your Mind beauty tasje en een
3-delig kwastenset.

Verder is inbegrepen

  • opdrachten en werkboeken
  • min. 1 bonus masterclass
  • besloten community
  • Start 21 juni 2019

Express Yourself

Persoonlijke ontwikkeling en verzoring

Nog niet overtuigd?

Persoonlijke ontwikkeling en verzorging is de manier om de ultieme balans te hebben, tussen self-care en self-love. Het uiterlijk als zowel het innerlijk zijn van belang. Er is een wisselwerking tussen de twee.

Ik geloof dat het belangrijk is om aan beide te werken. Met volledige aandacht liefde voor jezelf ervaren. En je dus niet bezig houden met de vraag of het uiterlijk of het innerlijk veel belangrijker is.

Het kan zijn dat je dit nog niet geloofd of dat je er geen tijd voor hebt. Misschien zelfs niet de financiën ervoor. Misschien past het nu gewoon even niet. Misschien dien je andere dingen te laten om dit te doen. Maar stel je zelf dan deze vraag: “Geef jij zowel jezelf self-love als self-care, de volledige aandacht die je verdiend?”. De keuze is aan jou.

Liefs, Sabrine
Jouw beauty coach 

Nog even over nadenken maar wel op de hoogte gehouden worden? Vul dan je gegevens hieronder in.

Make-up My Mind, Ik meld me toch aan en maak NU €377 over!!

Testimonials

Wat vinden zij?

Sabrine heeft bij binnenkomst vaak al door dat ik niet lekker in m’n hum zit. De behandeling past ze ook aan op m’n gesteldheid.  Als ik wil praten, luistert ze, als ik geen zin heb, is ze stil. Ik vind het heel lastig om echt tot rust te komen maar Sabrine krijgt en zorgt ervoor dat ik ontspannen erbij ligt. Ze pakt haar edelstenen erbij, legt het op m’n lichaam neer en ik word “gedwongen” om me over te geven en tot rust te komen. Mijn lichaam voelt opeens heel zwaar. Waardoor ik me er maar aan moet overgeven. Een hele bijzondere ervaring

Frencis – moeder van 2 dochters

Tijdens de  make-up workshop merkte jij aan me dat m’n “energie” een beetje neerslachtig was. Je vertelde ook dat Make-up your Mind mij kan helpen. Als je even iets moeite doet voor jezelf, zul je wat beter voelen over jezelf. Dit heeft me aan het denken gezet. Ik was zoveel bezig met wat anderen nodig hebben, dat ik mezelf vergeten was. Ik voelde me neerslachtig omdat ik vergat moeite voor mezelf te nemen. De volgende dag heb ik make-up opgedaan en ik voelde me beter over mezelf en had wat meer plezier tijdens de dag. Wat mij triggerde om meer voor mezelf te doen, elke dag iets. Sinds de dagen na de make-up workshop heb ik elke dag een make-up look gedragen en na een paar dagen begon ik ook gezonder te eten en meer energie te krijgen. Bedankt Sabrine, dat je me geïnspireerd hebt om weer lief te zijn voor mezelf. Daar krijg ik meer energie van en kan ik ook lief zijn voor anderen.

Iris- eigenaresse schoonheidssalon

Doe mee!

Express Yourself,
omdat je met volledige aandacht de keuze voor jezelf maakt en dat je het waard
bent!