Online Programma 

Beauty School

Hét online programma waarbij je niet overmatig bezig bent met je uiterlijk,
maar ook weer niet jezelf verwaarloosd.

Unleash your inner bombshell

Deze cursus is gemaakt voor super ambitieuze vrouwen die meer aandacht willen besteden aan hun inner bombshell, zodat zij hun volledige vermogen vergroten. Zoals Marilyn Monroe, Sophia Loren, Grace Kelly en niet te vergeten Aubrey Hepburn. Zij behoren tot de meest iconische vrouwen van deze tijd. Ze zijn zelfverzekerd, slim, verfijnd, ontwikkeld en sexy. De mooie genen die ze hebben meegekregen, hebben ze niet alleen gebracht tot waar ze nu zijn. Maar door bewust aandacht geven aan hun uiterlijk- en innerlijk, hebben deze vrouwen een stempel gedrukt op de beauty wereld en nog steeds wordt er over hun gesproken.

De huidige “bombshells”, Rihanna en Beyonce en natuurlijk ook onze Nederlandse beauty iconen, Doutzen Kroes, Chantal Janzen, Romy Monteiro en Victoria Koblenko, zijn net als ik geïnspireerd door deze ultieme iconen.

Make-up Your Mind

gaat niet alleen over make-up.
Het gaat ook over met aandacht,

aandacht voor jezelf.

IS DE #BEAUTYSCHOOL IETS VOOR MIJ? DOE DE CHECKLIST:
R

Ik ben een drukke, ambitieuze vrouw.

R

Je draagt make-up, maar verder dan mascara en lipgloss kom je niet.

R

Met behulp van make-up wil jij je sterke punten accentueren.

R

Je hebt behoefte aan een stappenplan om meer aandacht aan jezelf te besteden, zowel van buiten als van binnen.

R

Je gelooft dat er meer in jezelf zit, dan dat je er nu uithaalt.

R

Je bent bereid 10 weken lang met aandacht aan jouw Inner Bombshell strategie te werken.

Schoonheid zit van binnen, dat weten we allemaal. Daarom benadrukken we ook zo erg dat je aan jezelf als persoon en zelfacceptatie moet werken om jezelf ook van de buitenkant weer mooi te leren voelen.
Toch onderschatten we de ‘the power of make-up’. 

Ik besef maar al te goed dat kracht en zelfvertrouwen echt niet alleen in make-up en uiterlijkheden zitten. Toch is mijn ervaring dat je er wel veel kracht en ook zelfvertrouwen uit kunt halen op dagen dat je je wat minder voelt. Denk jij dat make-up iets zegt over jouw zelfbeeld?

Aandacht geven aan je uiterlijk hoef je niet direct tot ‘oppervlakkig’ of als ‘makser’ te bestempelen. Een beetje kliederen met wat make-up kan ontzettend leuk zijn en echt verrassende resultaten geven. Weet je eigenlijk wel dat je nog mooier kunt zijn als je echt aandacht besteedt aan je uiterlijk? En één ding is wel zeker; Elke vrouw heeft aandacht nodig. So let’s do this!

Allereerst elke vrouw is mooi zoals ze is. Geen enkele vrouw heeft make-up nodig om mooier te zijn. Maar om je mooier te voelen op de dagen dat je je wat minder mooi voelt, kan make-up een krachtige tool zijn voor instant power. En daar dien je wel je afkeer voor make-up los te laten en te zien als een tool die je uplift. Wat jouw relatie ook is met make-up, je hebt waarschijnlijk het gevoel dat er veel meer in jou zit dan dat er nu uit komt. Laten we samen gaan ontdekken wanneer jij op je best bent en wat jou het gevoel geeft dat je de aandacht krijgt die je verdiend.

Via een online beauty
academie geef ik de cursus.

Je hebt altijd een computer of laptop nodig, maar dat is het meest effectief  en het beste te volgen. De online omgeving is beveiligd en je krijgt je eigen inlognaam en wachtwoord.
Je kunt alles volgen in je eigen tijd en tempo.

Make-up Your Mind – Beauty School

De online curses waar Make-up & Mindset samenkomen.

Make-up Your Mind gaat niet om hoeveel make-up je aanbrengt. Het gaat om de ervaring beleven dat er goed uit zien en je daar goed over voelen, ook ok is. Met volledige aandacht, je volledige vermogen ontketenen.

Make-up Your Mind is:

√ een geweldige manier om kennis te maken met make-up. 
√ een waardevolle aanvulling op je persoonlijke groei.
√ perfect voor als je echt altijd hebt willen make-uppen
(als een pro).
√ dé manier als je op zoek bent naar een manier om aandacht aan jezelf te geven.

Met mijn ruime ervaring als professionele make-up artist en van alles wat ik de afgelopen 2 jaar heb geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling, heb ik voor dit online programma alleen de dingen gekozen die voor mij het beste hebben gewerkt.
Sabrine Kasno

Make-up Artist van Binnenuit

Wanneer start je?

Op elk moment, wanneer jij wilt, start de allereerste masterclass. Elke week komt er een les vrij. Met behulp van video’s, opdrachten en live coaching, ga ik met jou aan de slag. Ik geef in totaal 10 masterclasses en minimaal 1 bonus masterclass. Je kunt de masterclasses in je eigen tijd volgen. Iedere week komt er een nieuwe masterclass in de beauty academie vrij. Je komt in een community waarin je elkaars voorgang kunt zien, vragen kunt stellen aan mij én elkaar en waarin mede bombshells zijn waarmee je dit prachtige proces kunt delen. Hierin kan ik ook feedback geven op je make-up looks. Inderdaad! Je gaat ook leren make-uppen als een pro. Daarom is het zo leuk als je de make-up looks daarin deelt.

Jezelf nog mooier maken met make-up is niet oppervlakkig. Het is aandacht geven aan jezelf. Vind je dit lastig? Weet je niet hoe? Laat mij je helpen!

Z

11 video lessen

Z

5 make-up lessen

Z

4x live Q&A

Z

Werkboek

Opdrachten en naslag werk. 

Z

Besloten community

Hier kan je mij vragen stellen, maar ook elkaar om advies vragen. Hier deel je je ervaringen en waar je tegenaan loopt. Support groep met like-minded vrouwen.

Z

24 maanden toegang tot de academie

Je hebt na je aankoop 1 jaar lang toegang tot de academie en de community.

Van € 1028,- Nu € 444,-

Het programma heeft een waarde van €1028 en ik bied het aan voor €444. Je hebt dus een voordeel van €584!!

Een make-up masterclass kost bij mij in de salon €80 per persoon. een video/ bel coaching sessie kost €57. Nu krijg je 10 masterclasses (10x €80 = € 800),  4x live video-coaching (4x €57 = €228) en  werkboeken en opdrachten voor nog geen €44 per masterclass.

De benoemde bedragen zijn inclusief btw.

Bags nog beschikbaar.

Incl. starterspakket t.w.v. € 100,-

En voor de snelle beslissers, heb ik voor de eerste 5 aanmeldingen een starterspakket t.w.v. € 100,- met daarin een Make-up Your Mind beauty tasje en een Get Started set
(3 kwasten, 2x foundation, blush en highlighter van BellaPierre, dé no-nonsense make-up brand).

Wat vinden zij?

Unleash your
Inner Bombshell

Persoonlijke ontwikkeling en verzorging

WAAROM IK HET BELANGRIJK VIND DAT JIJ JE INNER BOMBSHELL VINDT!

Met 14  jaar ervaring in de beauty-branche, ondernemer en moeder te zijn, is het duidelijk wat (of beter gezegd wie) het allerbelangrijkste is in mijn leven: dat ben ik.

Grote kans dat jij hier bent gekomen via mijn social media kanalen of zelfs mijn beautysalon (Sabrine Kasno Visagie). Ik heb een succesvolle beautysalon, waar het uiterlijk centraal staat. Maar ook ik weet, dat het uiterlijk niet alleen telt.

Ik heb met alles wat ik geleerd heb in mijn salon en door persoonlijke ervaring (-en ontwikkeling), een stappenplan ontwikkeld om mét aandacht, aandacht aan jezelf geven. Zodat je de de tijd en energie die je in jezelf stopt (eigen)waarde toekent, zowel op het gebied van uiterlijk als innerlijk.

Wanneer heb jij voor het laatst echt aandacht gekregen?

Mooie groet,
Sabrine
Make-up Artist van BinnenUit

Make-up My Mind, Ik meld me toch aan en maak NU €444 incl. btw over!!

Ik betaal graag in 2 termijnen!! (2x €227 incl. btw )

Ik betaal graag in 3 termijnen!! (3x €154 incl. btw)