Beauty Summer School

10 Online Masterclasses

Start 21 juni 2019

Make-up is toch een masker?! Naturel is mooier!

Mogelijk herken je je in deze situaties
R

Ik wil dat mensen me gewoon nemen zoals ik ben,

R

Ik vind het niet nodig me ‘mooier’ te maken dan ik ben,

R

Nee hoor, ik draag geen foundation,

R

Ik heb geen tijd om uren voor de spiegel te zitten.

zodat ik geen negatieve gevoelens over mezelf heb.

want zonder make-up ben ik al mooi.

want ik heb geen masker nodig.

want ik vind het tijdsverspilling. Ik heb genoeg andere dingen te doen.

Make-up is niet perse ijdeltuiterij. Integendeel: het bewijst dat je jezelf de moeite waard vindt.

Als visagiste en make-up lover, heb ik een instant allergie voor mensen die vinden dat je geen make-up hoef te gebruiken. Je bent tenslotte al mooi genoeg van jezelf, waarom zou je dat verbergen achter dikke lagen make-up? Make-up is een masker, waneer je je eigen onzekerheden verbergt. Want ook ik zie make-up als een masker waneer je niet van jezelf houd en je imperfecties niet omarmt. Wanneer je dit wel doet, dan is daar helemaal niet mis mee!! – Sabrine, founder van De Online Salon.nl

Wist je dat in Nederland maar 38 % van de vrouwen foundation draagt tegenover 55-60 % van de vrouwen in andere Europese landen?

Hoe zou je het vinden om meer tijd en energie te investeren in jezelf?

Make-up Your Mind gaat om tijd en energie investeren in jezelf. Er goed uit zien, en je daar goed over voelen geeft gewoon een enorme voldoening. Los van het feit of je al dan niet make-up gebruikt.

Make-up Your Mind zorgt ervoor dat jij meer van jezelf gaat (leren) houden. Zelfliefde is erg belangrijk voor hoe je je voelt, zodat je sterker in je schoenen staat. Door evenveel aandacht te geven aan je uiterlijk als innerlijk creëer je zelfliefde en eigenliefde.

Eigenliefde straal je uit waardoor je in het licht gaat staan. En door in het licht te staan, gaat je omgeving jou ook zien, waardoor je relaties ook verbeteren. Je maakt keuzes die daadwerkelijk bij jou passen.

Maar het gaat uiteindelijk om dat jij de belangrijkste persoon bent in je eigen leven! Maak de keuze om van jezelf te houden!

“Als je meer liefde in je leven wilt, maak dan vandaag nog de keuze om meer van jezelf te houden!”

Zelfliefde
Mindset
Eigenliefde

Voor jezelf kiezen is namelijk niet egoïstisch. Het is een teken van jezelf de moeite waard vinden. Weet je niet hoe? Laat mij je helpen!

Make-up Your Mind – Online Beauty School

Make-up Skills en Persoonlijke groei voor het creëen van zelfliefde en eigenliefde.

Make-up Your Mind is een online beauty school waar persoonlijke ontwikkeling en uiterlijke verzorging centraal staan. Unieke combinatie van make-up -en mindset masterclasses. Als je jezelf niet de tijd en liefde gunt om voor jezelf te zorgen, dan kun je je erg onzeker gaan voelen. En die onzekerheid beperkt je in het leven. 

Make-up Your Mind gaat niet om hoeveel make-up je aanbrengt. Het gaat om de ervaring beleven dat er goed uit zien en je daar goed over voelen, een enorme zelfliefde geeft.

Make-up Your Mind is:
√ een geweldige manier om kennis te maken met beauty. 
√ een waardevolle aanvulling op je persoonlijke ontwikkeling.
√ perfect voor als je echt altijd hebt willen make-uppen (als een pro).
√ dé manier als je op zoek bent naar een manier om voor jezelf te zorgen.

Een greep uit de masterclasses zijn:
√ Verf jouw Canvas
√ In shape zonder te Sporten
√ Perfect Self-reflection
√ Beautiful Dream Bord
√ … en nog veel meer!

Wanneer start je?

Op 21 juni 2019, de officiële start van de zomer, start de allereerste masterclass. Met behulp van video’s, opdrachten en live coaching, ga ik met jou aan de slag. Ik geef in totaal 10 masterclasses en minimaal 1 bonus masterclass. Je kunt de masterclasses in je eigen tijd volgen. Iedere week komt er een nieuwe masterclass in de beauty academie vrij waar je life-time toegang hebt.  Je komt in een community waarin je elkaars voorgang kunt zien, vragen kunt stellen aan mij én elkaar en waardin buddy’s zijn waarmee je dit prachtige proces kunt delen. Hierin kan ik ook feedback geven op je make-up looks. Inderdaad! je gaat ook leren make-uppen als een pro. Daarom is het zo leuk als je deze daarin deelt.

Jouw investering € 377

Het programma heeft een waarde van €1020 en ik bied het aan voor €377. Je hebt dus een voordeel van €643!!

Een make-up masterclass kost bij mij in de salon €80 per persoon. een video/ bel coaching sessie kost €44,-. Nu krijg je 10 masterclasses (10x €80 = € 800),  5x live video-coaching (5x €44 = € 220) en  werkboeken en opdrachten voor nog geen €30 per masterclass.

En voor de snelle beslissers, heb ik voor de  eerste 10 aanmeldingen een starterspakket t.w.v. € 100,- met daarin een Make-up Your Mind beauty tasje en een Get Started set ( 3 kwasten, foundation, bronzer en blush, van BellaPierre).

Verder is inbegrepen

  • live dag(deel) op locatie
  • opdrachten en werkboeken
  • min. 1 bonus masterclass
  • besloten community
  • Start 21 juni 2019

Make-up Your Mind Beauty bag incl. starterkit

Zelfliefde en Eigenliefde

Persoonlijke ontwikkeling en verzoring

Nog niet overtuigd?

Persoonlijke groei en verzorging is de manier om zelfliefde en eigenliefde te creëeren. Het uiterlijk als zowel het innerlijk zijn van belang. Er is een wisselwerking tussen de twee.

Ik geloof dat het belangrijk is om aan beide te werken. Met volledige aandacht liefde voor jezelf ervaren. En je dus niet bezig houden met de vraag of het uiterlijk of het innerlijk veel belangrijker is.

Het kan zijn dat je dit nog niet geloofd of dat je er geen tijd voor hebt. Misschien zelfs niet de financiën ervoor. Misschien past het nu gewoon even niet. Misschien dien je andere dingen te laten om dit te doen. Maar stel je zelf dan deze vraag: “Verdien ik ook zelfliefde en eigenliefde?”. De keuze is aan jou.

Liefs, Sabrine
Jouw beauty coach 

Make-up My Mind, Ik meld me toch aan en maak NU €377 over!!

Ik betaal graag in 2 termijnen!! ( 2x €194)

Ik betaal graag in 3 termijnen!! (3x €133)

Testimonials

Wat vinden zij?

Frencis - moeder van 2 dochters

Sabrine heeft bij binnenkomst vaak al door dat ik niet lekker in m'n hum zit. De behandeling past ze ook aan op m'n gesteldheid.  Als ik wil praten, luistert ze, als ik geen zin heb, is ze stil. Ik vind het heel lastig om echt tot rust te komen maar Sabrine krijgt en zorgt ervoor dat ik ontspannen erbij ligt. Ze pakt haar edelstenen erbij, legt het op m'n lichaam neer en ik word "gedwongen" om me over te geven en tot rust te komen. Mijn lichaam voelt opeens heel zwaar. Waardoor ik me er maar aan moet overgeven. Een hele bijzondere ervaring"

Iris- eigenaresse schoonheidssalon

Tijdens de  make-up workshop merkte jij aan me dat m'n "energie" een beetje neerslachtig was. Je vertelde ook dat Make-up your Mind mij kan helpen. Als je even iets moeite doet voor jezelf, zul je wat beter voelen over jezelf. Dit heeft me aan het denken gezet. Ik was zoveel bezig met wat anderen nodig hebben, dat ik mezelf vergeten was. Ik voelde me neerslachtig omdat ik vergat moeite voor mezelf te nemen. De volgende dag heb ik make-up opgedaan en ik voelde me beter over mezelf en had wat meer plezier tijdens de dag. Wat mij triggerde om meer voor mezelf te doen, elke dag iets. Sinds de dagen na de make-up workshop heb ik elke dag een make-up look gedragen en na een paar dagen begon ik ook gezonder te eten en meer energie te krijgen. Bedankt Sabrine, dat je me geïnspireerd hebt om weer lief te zijn voor mezelf. Daar krijg ik meer energie van en kan ik ook lief zijn voor anderen.

Marloes, getrouwd en moeder van 2 jongens.

Op een koude winterse dag een rustgevende gezichtsmassage gehad. Vòòr de behandeling werd tijd genomen voor een kopje thee, om daarna op een heerlijk warme stoel te gaan liggen. Door de massage met de jade steen, kwam ik volledig tot rust. Aan te raden!

Gracia, trouwe volger en deelnemer van Instagram Challenge #in5dagenselfcarepower

Mijn inzicht die ik gekregen heb bij de challenge is dat ik consistent moet zijn om mijn self care op gang te houden om zo een mooie leven te creëren. Heb je op een leuke manier gedaan! Alsof je een vriendin bent die je bij de hand neemt en er samen voor gaan.
Dit is wat je in mijn ogen doet, empower women. 

Doe mee!

Creëer zelfliefde en eigenliefde,
zodat je met volledige aandacht de keuze voor jezelf maakt en omdat je het waard bent!