Be like S.A.B.

How become a Super Ambitious Bombshell?

#beautybombshellschool

Unleash your inner bombshell

Deze cursus is gemaakt voor super ambitieuze vrouwen die op zoek zijn naar hun inner bombshell, zodat zij hun volledige vermogen vergroten. Zoals Marilyn Monroe, Sophia Loren, Grace Kelly en niet te vergeten Aubrey Hepburn. Zij behoren tot de meest iconische vrouwen van deze tijd. Hun vermogen zijn o.a. zelfverzekerd, slim, verfijnd, ontwikkeld en sexy. Deze vrouwen hebben een stempel gedrukt op de beauty wereld en nog steeds wordt er over hun gesproken. De huidige “bombshells”, Rihanna en Beyonce en natuurlijk ook onze Nederlandse beauty iconen, Doutzen Kroes, Chantal Janzen, Romy Monteiro en Victoria Koblenko, zijn net als ik geïnspireerd door deze ultieme iconen.

S.A.B. gaat niet alleen om
make-up en beauty.
Het gaat ook over houding.
Het is een State of Mind.

IS DE #BEAUTYBOMBSHELLSCHOOL IETS VOOR MIJ? DOE DE CHECKLIST:
R

Ik ben een drukke, ambitieuze vrouw.

R

Je draagt make-up, maar verder dan mascara en lipgloss kom je niet.

R

Heb je regelmatig last van post stress (waar haal je de tijd vandaan?!).

R

Je hebt behoefte aan een stappenplan om beter voor jezelf te zorgen, zowel van buiten als van binnen.

R

Je gelooft dat er meer in je Inner Bombshell zit dan dat je er nu uithaalt.

R

Je bent bereid 10 weken lang aan jouw Inner Bombshell strategie te werken.

Het leven van een bombshell lijkt
perfect, onaantastbaar.
Vrouwen die een succesvol leven leiden.
Maar wat betekent dit voor jou?

Het kan zijn dat het leiden van een succesvol leven niet voor jou is weggelegd. Je vindt dat je niet mooi genoeg bent, je bent niet slank genoeg, je hebt geen geld om dure kleding te kopen, of wat dan ook wat in jouw ogen een succesvol leven is. Maar één ding is zeker; je kunt een aantal dingen doen om jouw inner bombshell naar boven te halen, zodat jij jouw succesvolle leven gaat leven! So let’s do this!

Allereerst om een succesvol leven te leiden, zoals ik het noem, de S.A.B.-lifestyle, dien je je huidige leven te veranderen. Klinkt heel simpel, of niet? Klopt, maar het is niet altijd makkelijk om het daadwerkelijk te doen.
– Waar maak je echt tijd voor?
– Ben je bewust van je patronen?
– Wat zou jou in het algemeen een zelfverzekerde persoon maken?
Uiteindelijk gaat het er niet om, wie jouw transformatie ziet, het gaat erom dat jij je belangrijkste persoon in je leven bent. Onthoud dit goed. Jij bent de enige die er voor kan zorgen dat jij een S.A.B.- lifestyle gaat leiden. Onderneem actie. Verzorg jezelf goed, zowel mentaal als fysiek, om zo een kick-ass S.A.B.- Lifestyle te creëren!

Via een online beauty
academie geef ik de cursus.

Je hebt altijd een computer of laptop nodig, maar dat is het meest effectief  en het beste te volgen. De online omgeving is beveiligd en je krijgt je eigen inlognaam en wachtwoord.
Je kunt alles volgen in je eigen tijd en tempo.

Make-up Your Mind –
Online Beauty School

Beauty Transformation to Unleash Your Inner Bombshell

Make-up Your Mind is een online beauty school waar persoonlijke ontwikkeling en uiterlijke verzorging centraal staan. Unieke combinatie van make-up -en mindset masterclasses. Als je jezelf niet de tijd en liefde gunt om voor jezelf te zorgen, dan kun je je erg onzeker gaan voelen. En die onzekerheid beperkt je in het leven. 

Make-up Your Mind gaat niet om hoeveel make-up je aanbrengt. Het gaat om de ervaring beleven dat er goed uit zien en je daar goed over voelen, je een kick-ass S.A.B. gevoel geeft.

Make-up Your Mind is:
√ een geweldige manier om kennis te maken met beauty en
make-up. 

√ een waardevolle aanvulling op je persoonlijke ontwikkeling.
√ perfect voor als je echt altijd hebt willen make-uppen (als een pro).
√ dé manier als je op zoek bent naar een manier om voor jezelf te zorgen.

Een greep uit de masterclasses zijn:
√ Verf jouw Canvas
√ In shape zonder te Sporten
√ Perfect Self-reflection
√ Beautiful Bombshell Bord
√ … en nog veel meer!

Wanneer start je?

Op elk moment, wanneer jij wilt, start de allereerste masterclass. Elke week komt er een les vrij. Met behulp van video’s, opdrachten en live coaching, ga ik met jou aan de slag. Ik geef in totaal 10 masterclasses en minimaal 1 bonus masterclass. Je kunt de masterclasses in je eigen tijd volgen. Iedere week komt er een nieuwe masterclass in de beauty academie vrij waar je life-time toegang hebt.  Je komt in een community waarin je elkaars voorgang kunt zien, vragen kunt stellen aan mij én elkaar en waarin mede bombshells zijn waarmee je dit prachtige proces kunt delen. Hierin kan ik ook feedback geven op je make-up looks. Inderdaad! Je gaat ook leren make-uppen als een pro. Daarom is het zo leuk als je de make-up looks daarin deelt.

Je inner bombshell vinden is niet oppervlakkig. Het is een manier van leven. State of Mind. Weet je niet hoe? Laat mij je helpen!

Jouw investering € 377

Het programma heeft een waarde van €1020 en ik bied het aan voor €377. Je hebt dus een voordeel van €643!!

Een make-up masterclass kost bij mij in de salon €80 per persoon. een video/ bel coaching sessie kost €44. Nu krijg je 10 masterclasses (10x €80 = € 800),  5x live video-coaching (5x €44 = €220) en  werkboeken en opdrachten voor nog geen €30 per masterclass.

En voor de snelle beslissers, heb ik voor de  eerste 10 aanmeldingen een starterspakket t.w.v.
€100,- met daarin een Make-up Your Mind beauty tasje en een 
Get Started set (3 kwasten, 2x foundation, bronzer en blush, van BellaPierre).

Verder is inbegrepen

  • opdrachten en werkboeken
  • min. 1 bonus masterclass
  • besloten community
  • Start elk moment wanneer het jou uitkomt

Make-up Your Mind Beauty bag incl. starterkit

Unleash your
Inner Bombshell

Persoonlijke ontwikkeling en verzorging

WAAROM IK HET BELANGRIJK VIND DAT JIJ JE INNER BOMBSHELL VINDT!

Met 14  jaar ervaring in de beauty-branche, ondernemer en moeder te zijn, is het duidelijk wat (of beter gezegd wie) het allerbelangrijkste is in mijn leven: dat ben ik.

Grote kans dat jij hier bent gekomen via mijn social media kanalen of zelfs mijn beautysalon (Sabrine Kasno Visagie). Ik heb een succesvolle beautysalon, waar het uiterlijk centraal staat. Maar ook ik weet, dat het uiterlijk niet alleen telt.

Ik heb met alles wat ik geleerd heb in mijn salon en door persoonlijke ervaring (-en ontwikkeling), een stappenplan ontwikkeld om de tijd en energie die je in jezelf stopt (eigen)waarde te geven, zowel op het gebied van uiterlijk als innerlijk. Zo houd je tijd over voor jezelf en word je zelfverzekerder in alles wat je doet. In 10 masterclasses leer ik jou hoe jij je kick-ass S.A.B.-lifestyle creeert.

Liefs, Sabrine

Jouw beauty coach 

Make-up My Mind, Ik meld me toch aan en maak NU €377 over!!

Ik betaal graag in 2 termijnen!! (2x €194)

Ik betaal graag in 3 termijnen!! (3x €133)

Wat vinden zij?