Online Programma 

Beauty School

Hét online programma waarbij je niet overmatig bezig bent met je uiterlijk,
maar ook weer niet jezelf verwaarloosd.

Unleash your inner bombshell

Deze cursus is gemaakt voor super ambitieuze vrouwen die meer aandacht willen besteden aan hun inner bombshell, zodat zij hun ware potentieel gaan ontkenenen.

Als make-up artist van binnenuit zie ik jouw vermogen, wie jij werkelijk bent van binnen; een prachtige vrouw die mooi is zoals ze is. Ik transformeer jou, hoe jij je wilt zien. En mijn missie is dat jij dit allemaal gaat ervaren en zien wat de kracht is van make-up!- Sabrine Kasno

START HET NIEUWE JAAR SAMEN MET MIJ!
10 weken lang krijg jij online masterclasses

√ in je eigen tijd;
√ in een beschermde omgeving omringt met vrouwen net als jij;
√ make-up in videovorm;
√ in het uitvogelen wat jou echt blij maakt;
√ selfcare kent geen tijd;
√ omdat je de aandacht verdiend.

Voel jij dat dit is wat je NU nodig hebt?

Het is nu klaar met druk zijn met anderen. Klaar met jezelf vergeten. KLaar met als laatste aan de beurt zijn. Dat gebeurd toch niet. Want daar kom je uberhaupt niet aan toe. Je eist nu de aandacht die je verdiend!

Je mag EGOïSTISCH zijn. Je mag jezelf BOVENAAN je prioriteitenlijst zetten. Het is tijd om jezelf WAARDE toe te kennen. Voelen dat je het waard bent. Weten dat je er ook mag zijn. Erkennen dat jij er ook bent!

Deze unieke training is een combinatie van make-up en mindset. Hoe jij je voelt van binnen heeft invloed hoe jij eruit ziet van buiten. Jij gaat zelf voelen wat je nodig hebt en ik reik je alleen de tools aan. Geen tijd is geen optie. Want SELFCARE KENT GEEN TIJD!

Schoonheid zit van binnen, dat weten we allemaal. Daarom benadrukken we ook zo erg dat je aan jezelf als persoon en zelfacceptatie moet werken om jezelf ook van de buitenkant weer mooi te leren voelen.

Toch onderschatten we de ‘the power of make-up’. 

Allereerst elke vrouw is mooi zoals ze is. Geen enkele vrouw heeft make-up nodig om mooier te zijn. Maar om je mooier te voelen op de dagen dat je je wat minder mooi voelt, kan make-up een krachtige tool zijn voor instant power. En daar dien je wel je afkeer voor make-up los te laten en te zien als een tool die je uplift. Wat jouw relatie ook is met make-up, je hebt waarschijnlijk het gevoel dat er veel meer in jou zit dan dat er nu uit komt. Laten we samen gaan ontdekken wanneer jij op je best bent en wat jou het gevoel geeft dat je de aandacht krijgt die je verdiend.

Aandacht geven aan je uiterlijk hoef je niet direct tot ‘oppervlakkig’ of als ‘masker’ te bestempelen. Een beetje kliederen met wat make-up kan ontzettend leuk zijn en echt verrassende resultaten geven. Weet je eigenlijk wel dat je nog mooier kunt zijn als je echt aandacht besteedt aan je uiterlijk? En één ding is wel zeker; Elke vrouw heeft aandacht nodig. So let’s do this!

Make-up Your Mind | Beauty School

De online curses waar Make-up & Mindset samenkomen.

Make-up Your Mind gaat niet om hoeveel make-up je aanbrengt. Het gaat om de ervaring beleven dat er goed uit zien en je daar goed over voelen, ook ok is. Met volledige aandacht, je volledige vermogen ontketenen.

Make-up Your Mind is geschikt voor jou omdat:

√ het een geweldige manier is om kennis te maken met make-up. 
√ het een waardevolle aanvulling op je persoonlijke groei.
√ het perfect  is voor als je echt altijd hebt willen make-uppen
(als een pro).
√ je stap voor stap elke week dichterbij jouw ware zelf wilt komen, jouw inner bombshell.
√ je wilt leren beter voor jezelf te zorgen.
√ je veel meer zelfvertrouwen wilt krijgen
√ je erachter wilt komen wat je nu écht wilt voor jezelf.
√ je klaar bent met druk zijn met anderen.
√ je nu eens en voor altijd wilt veranderen.
√ je op zoek bent naar dé manier om echt aandacht aan jezelf te geven, te ontvangen.
√ de perfecte les om selfcare bovenaan je prioriteitenlijst te noteren.
√ je inziet wat tijd en prioriteit gemeen hebben.
√ inziet dat je het waard bent.

Want Selfcare kent geen tijd!

Met mijn ruime ervaring als professionele make-up artist en van alles wat ik de afgelopen 2 jaar heb geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling, heb ik voor dit online programma alleen de dingen gekozen die voor mij het beste hebben gewerkt.
Sabrine Kasno

Make-up Artist van Binnenuit

Wanneer start je?

Elke week (start 20 februari 2020) komt er een les vrij, 10 weken lang. Op elk moment, wanneer jij er aan toe bent, start de allereerste masterclass. Met behulp van video’s, opdrachten en  5x live Q&A (26 febr.- 11 mrt.- 25 mrt.- 8 apr. en 22 apr.) ga ik met jou aan de slag. En daarbij krijg je 24 maanden toegang. Je hebt dus 2 jaar de tijd om alles in eigen tempo te volgen.  

Je komt in een community waarin je elkaars voorgang kunt zien, vragen kunt stellen aan mij én elkaar en waarin mede bombshells zijn waarmee je dit prachtige proces kunt delen. Hierin kan ik ook feedback geven op je make-up looks. Inderdaad! Je gaat ook leren make-uppen als een pro. Daarom is het zo leuk als je de make-up looks daarin deelt.

Jezelf nog mooier maken met make-up is niet oppervlakkig. Het is aandacht geven aan jezelf. Vind je dit lastig? Weet je niet hoe? Laat mij je helpen!

Z

11 video lessen

Z

5 make-up lessen

Z

5x live Q&A

Z

Live dag op locatie

Een hele dag Selfcare ervaren!

Z

Werkboek

Opdrachten en naslag werk. 

Z

Besloten community

Hier kan je mij vragen stellen, maar ook elkaar om advies vragen. Hier deel je je ervaringen en waar je tegenaan loopt. Support groep met like-minded vrouwen.

Z

24 maanden toegang tot de academie

Je hebt na je aankoop 2 jaar lang toegang tot de academie en de community.

Jouw investering

Ik bied het aan voor €444,-

En je krijgt een Self-care kaartendeck  van De Handcoach t.w.v. €39,- cadeau. 

De benoemde bedragen zijn inclusief btw.

Incl. starterspakket t.w.v. € 100,-

En voor de snelle beslissers, heb ik voor de eerste 5 aanmeldingen een starterspakket t.w.v. € 100,- met daarin een Make-up Your Mind beauty tasje en een Get Started set
(3 kwasten, 2x foundation, blush en highlighter van BellaPierre, dé no-nonsense make-up brand).

Bags nog beschikbaar.

Ik ben het waard om echt aandacht te krijgen!
Ik verdien om te krijgen wat ik nodig heb!

Wat vinden zij?

Unleash your
Inner Bombshell

Persoonlijke ontwikkeling en verzorging

WAAROM IK HET BELANGRIJK VIND DAT JIJ JE INNER BOMBSHELL VINDT!

Met 14  jaar ervaring in de beauty-branche, ondernemer en moeder te zijn, is het duidelijk wat (of beter gezegd wie) het allerbelangrijkste is in mijn leven: dat ben ik.

Grote kans dat jij hier bent gekomen via mijn social media kanalen of zelfs mijn beautysalon (Sabrine Kasno Visagie). Ik heb een succesvolle beautysalon, waar het uiterlijk centraal staat. Maar ook ik weet, dat het uiterlijk niet alleen telt.

Ik heb met alles wat ik geleerd heb in mijn salon en door persoonlijke ervaring (-en ontwikkeling), een stappenplan ontwikkeld om mét aandacht, aandacht aan jezelf geven. Zodat je de de tijd en energie die je in jezelf stopt (eigen)waarde toekent, zowel op het gebied van uiterlijk als innerlijk.

Wanneer heb jij voor het laatst echt aandacht gekregen?

Mooie groet,
Sabrine
Make-up Artist van BinnenUit

Make-up My Mind, Ik meld me toch aan en maak NU €444 incl. btw over!!

Ik betaal graag in 6 termijnen!! (6x €84 incl. btw )