Beauty School

Make-up Your Mind

Als make-up artist van binnenuit zie ik jouw vermogen, wie jij werkelijk bent van binnen; een prachtige vrouw die mooi is zoals ze is. Ik transformeer jou, hoe jij je wilt zien. En mijn missie is dat jij dit allemaal gaat ervaren en zien wat de kracht is van make-up!- Sabrine Kasno

Let’s Get Started

First, watch this video

Deze cursus is gemaakt voor JOU! Voor de super ambitieuze vrouw die jij bent en die meer aandacht wilt besteden aan jouw ware ik, jouw inner bombshell, zodat jij jouw ware potentieel gaat ontkenenen. Om alles te DOEN waar je naar verlangt, dien je eerst te ZIJN. Jij gaat beide waarmaken!

Voel jij dat dit is wat je NU nodig hebt?

Het is nu klaar met druk zijn met anderen. Klaar met jezelf vergeten. Klaar met als laatste aan de beurt zijn. Dat gebeurd toch niet. Want daar kom je uberhaupt niet aan toe. Je eist nu de aandacht die je verdiend!

Je mag EGOïSTISCH zijn. Je mag jezelf BOVENAAN je prioriteitenlijst zetten. Het is tijd om jezelf WAARDE toe te kennen. Voelen dat je het waard bent. Weten dat je er ook mag zijn. Je zorgt er voor dat je ZIJN erkent wordt en vervolgens gaat DOEN!

Deze unieke training is een combinatie van MINDSET en MAKE-UP. Hoe jij je voelt van binnen heeft invloed hoe jij eruit ziet van buiten. Dit is een WISSELWERKING. Jij gaat zelf VOELEN wat je nodig hebt en ik reik je alleen de tools aan. Geen tijd is geen optie. Want SELF-CARE KENT GEEN TIJD!

Wat houdt het in?

Cursus

Aandacht geven aan je uiterlijk hoef je niet direct tot ‘oppervlakkig’ of als ‘masker’ te bestempelen. Een beetje kliederen met wat make-up kan ontzettend leuk zijn en echt verrassende resultaten geven. Weet je eigenlijk wel dat je je gevoel nog meer naar buiten uitstraalt als je echt aandacht besteedt aan je uiterlijk? En één ding is wel zeker; Elke vrouw heeft aandacht nodig. So let’s do this!

Elke week (start 20 februari 2020) komt er een les vrij, 10 weken lang. Op elk moment, wanneer jij er aan toe bent, start de allereerste masterclass. Met behulp van video’s, opdrachten en  5x live Q&A (26 febr.- 11 mrt.- 25 mrt.- 8 apr. en 22 apr.) ga ik met jou aan de slag.

Je komt in een community waarin je elkaars voorgang kunt zien, vragen kunt stellen aan mij én elkaar en waarin mede bombshells zijn waarmee je dit prachtige proces kunt delen. Hierin kan ik ook feedback geven op je make-up looks. Inderdaad! Je gaat ook leren make-uppen als een pro. Daarom is het zo leuk als je de make-up looks daarin deelt.

En daarbij heb je na je aankoop 2 jaar lang toegang tot de academie en de community. Dat betekent dat je na deze 10 weken gewoon toegang blijft houden tot ALLES! EN dat je in de community blijft waardoor je ook na deze 10 weken mij vragen mag blijven stellen in de LIVE Q&A’s. Je ontvangt dus ook na deze 10 weken mijn coaching en dat voor een super laag bedrag!

De Modules

Je kunt dus alle lessen op je eigen tempo volgen! En je kunt alles nog eens rustig terugkijken op een later moment.

Masterclass 1: Bombshell Kernkwaliteiten
Masterclass 2: Skin Food
Masterclass 3: Desing your own S.A.B.- lifestyle
Masterclass 4: In Shape zonder te Sporten
Masterclass 5: Bold Brows
BONUS
Masterclass 6: Get Smoked!
Masterclass 7: Perfect Self Reflection
Masterclass 8: Rock Your Beauty
Masterclass 10: Beautifull Dreamboard

EN ALS EXTRA BONUS: EEN MAKE-UP YOUR MIND LIVE-DAG T.W.V. €97! Een dag vol self-care met ontspanning, beauty en Yoga Nidra of Estetic Dance!

Make-up Your Mind - Make-up Bag

Bellapierre make-up starterskit twv € 89,99

Self-care Kaartendeck van de Handcoach twv € 39

Jouw investeri ng

Slechts €444 

 of 6 maandelijkse termijnen van € 84

En voor de snelle beslissers, heb ik voor de eerste 5 aanmeldingen een starterspakket t.w.v. € 100,- met daarin een Make-up Your Mind beauty tasje en een Get Started set
(3 kwasten, 2x foundation, blush en highlighter van BellaPierre, dé no-nonsense make-up brand).

(Bedragen zijn inclusief btw)

Wat vinden zij?

Mariska de Roo

2/1

Make-up your mind is een mooie manier om je bewust te worden van hoe waardevol selfcare is.
In dit online programma krijg je waardevolle inzichten en leer je hoe je zowel van binnen als van buiten voor jezelf kan zorgen zodat je er mooi uit kan zien.

Door mijn gevoelige huid (ik heb rosacea) heb ik heel snel last van make-up waardoor ik het bijna nooit gebruikte. Doordat Make-up your mind gebruik maakt van minerale make-up van een hoogwaardige kwaliteit is het zelfs voor mij mogelijk make-up te gebruiken zonder er last van te hebben en heb ik er plezier in gekregen voor mijzelf te zorgen en make-up te gebruiken om mijn sterke punten nog meer te accentueren in plaats van het alleen als camouflage voor mijn huid te gebruiken.

Mariska de Roo

2/2 Waar dit programma echt voor heeft gezorgd is dat ik meer tijd voor selfcare vrij maak waardoor ik mij lekkerder in mijn vel voel en er beter uitzie en dan op momenten dat ik het leuk vindt ook nog lekker met make-up in de weer kan zijn omdat ik nu weet hoe ik het kan toepassen. Door de duidelijke uitleg en filmpjes is dit programma heel goed te volgen. Het enthousiasme en de betrokkenheid van Sabrine zorgen er echt voor dat je op beide vlakken mooie stappen gaat zetten.
Lieve Sabrine dank je wel dat je mij hebt geleerd dat ik zelfs met mijn huid in staat ben er goed uit te zien, zowel van binnen als van buiten.

Inès Cheffi

Sabrine zorgt ervoor dat je de beste versie van jezelf en uit jezelf kan zijn. Ze gebruikt hiervoor niet alleen make-up maar ook andere technieken waardoor de ervaring een opening is om de keuzes te maken die jou naar je lievelings leven leidt. Ik vond “make-up your mind” een waardevolle cursus die mij goeie tools gaf om verder die keuze voor mij te maken. Dank je wel lieve Sabrine voor je support, begrip, tips en voorbeeld.

Rukshana Mohabbat

Ik heb de workshop ” Make-up Your Mind- live” gevolgd van Sabrine en vond het erg leerzaam en vooral leuk! De opzet van de hele dag was erg inspirerend. Sabrine is een dame die haar werk vol passie doet en nog meer verborgen schatten heeft! Ze groeit enorm door haar persoonlijke ontwikkeling, mindset en open mind om te willen leren! Ik beveel haar van harte aan❤️👌🏼