MIND YOUR BEAUTY

eendaagse retreat

Binnenkort nieuwe data bekend!

 

Check de video voor een impressie!

In één dag , kiezen voor jezelf.

4 workshops in een rustige, groene omgeving,

midden in het Groene Hart van Nederland.

Hoe maak ik de juiste keuze?

Mogelijk herken je je in deze situaties

Een momentje voor mezelf pakken, lukt me wel. Maar ben ik dan echt opgeladen?

Mijn baan kost mij zoveel energie, dat stress op de loer ligt en ik kan deze niet verlagen.

Als zij maar gelukkig zijn, dan ben ik dat ook.

Ik weet niet zo goed wat ik eigenlijk écht wil.

Gewoon doorgaan met waar je nu mee bezig bent, heeft geen zin. Het begint bij een keuze maken. Mogen wij je helpen?

Wie zijn wij?

Belkis Zarate, Ashtanga-Hatha Yogadocent: Mijn naam is Belkis Zárate. Ik ben Colombiaanse. Vanaf september 2008 woon in Nederland samen met mijn vriend. In Colombia heb ik Psychologie en Cognitieve leerstoornissen gestudeerd en 8 jaar in diverse functies in het Universitair onderwijs gewerkt.

Rond 7 jaar geleden ben ik in aanraking met yoga gekomen na een lange herstelperiode van mijn rechterknie. In die tijd zat ik in een vicieuze cirkel tussen pijn en pessimisme en mijn fysiotherapeut raadde me aan om yoga te doen. Al vanaf de eerste maand yoga zag ik een positieve verandering van mijn lichaam en geest. Ik kon beter met mijn beperkingen omgaan en langzaam kreeg ik steeds meer mentale rust. Kort daarna heb ik de pre-teacher opleiding van Ashtanga yoga gedaan bij Delight Yoga in Den Haag. Inmiddels heb ik de lerarenopleiding en masteropleiding afgerond bij TAO Center (geaccrediteerde internationaal yogaschool) in Spanje.

Yoga is voor mij de perfecte balans en verbinding tussen lichaam en geest. Als psycholoog zie ik yoga als een niet geforceerde en prettige manier om emotionele problemen op te lossen. Want yoga laat mezelf voortdurend te ontdekken en te accepteren om zo een betere versie van mezelf te maken. En dat is mijn motivatie om yoga een onderdeel te laten uitmaken van mijn dagelijks leven en met andere mensen te kunnen inspireren en mijn kennis delen.

Namasté

Sabrine Kasno, Beauty Coach: “Mijn missie is vrouwen inspireren om meer tijd en energie te investeren in hun uiterlijk, omdat is niet perse ijdeltuiterij is. Integendeel juist: het bewijst dat je jezelf de moeite waard vindt.” Make-up is een krachtige middel om te gebruiken als self-care moment. Dit kleine moment kan jou jezelf zoveel liefde geven! En als je deze liefde ontvangt, ben je nog beter in staat om weer liefde te geven.

Ruim 10 jaar heb ik voor mijn moeder gezorgd en volledig mezelf opzij gezet. Natuurlijk zorg je volledig voor je moeder. Daar is geen discussie over mogelijk. Alleen ben ik in die 10 jaar tijd mezelf volledig vergeten. Waardoor na haar overlijden ik tegen een burn out liep. Na haar overlijden kwam ik snel tot het inzicht om nu echt voor mezelf te gaan zorgen en ik koos ervoor om volledig voor mijzelf te kiezen. Mezelf eerst zorgen, voorop stellen, en daar de rest. Want als ik niet voor mezelf kan zorgen, kan ik ook niet voor een ander zorgen!

Ik heb veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, waaronder NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren). Hierdoor ben meer betrokken, concreter en kan ik doelgerichter communiceren. Ik ben anders gaan kijken naar mezelf  en mijn omgeving (met volledige liefde). Vanuit respect en begrip afscheid genomen van mijn oude leven. Hierdoor leef ik volledig voor mezelf. Ik zorg meer voor mezelf en houd ook meer van mezelf. #loveselfcare

(re)Treat yourself op 19 mei 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Waarom Mind Your Beauty?

De letterlijke vertaling is “Let op je schoonheid”. Je hebt te maken met zoveel keuzes, drukte en hoge verwachtingen en je bent unstoppelable. Je gaat maar door! Stress ligt op de loer. Je vergeet je eigen schoonheid. Je neemt geen tijd om stil te staan en te voelen. Om jezelf de vraag te stellen: Wat wil ik? Waar sta ik nu? Wat moet ik doen om te gaan waar ik wil zijn?

Tijdens dit eendaagse retreat neem je echt de tijd voor jezelf, door echt te voelen wat je nodig hebt. Dit ga je doen met behulp van van yoga, meditatie, uiterlijke verzorging en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat voelen wat eigenwaarde is. Je weet waarom keuzes maken voor jezelf de eerste stap is voor alles alles wat je wilt bereiken.

Wist je dat bijna twee keer zoveel vrouwen
als mannen met overspannenheid zijn?

 

Relax-tijd hoef je niet op te sparen voor tijdens die vakantietijd.  Juist dagelijks relaxen is dé remedie tegen overspanning, volgens de wetenschap.

Mindfullness

Yoga en Meditatie

Mineralen

Edelstenen

Mindset

Brein herprogrammeren

Vegetarisch

Lunch en snacks en gezonde drankjes

Mind Your Beauty- eendaagse retreat
zorgt ervoor dat jij volledig keuzes maakt voor jezelf, waardoor je precies gaat voelen wat jij nodig hebt. 

 

Waaruit bestaat Mind Your Beauty – eendaagse retreat?

Het retreat vindt buiten plaats in een groenrijke omgeving waar plek is voor maximaal 10 personen. Een bewuste keuze voor een kleine groep, zodat ieder ook de volledige aandacht verdiend.

Eendaagse Retreat is:
√ een geweldige manier om kennis te maken met body en mind. 
√ een waardevolle aanvulling op je persoonlijke- en lichamelijke ontwikkeling.
√ perfect voor als je echt een moment voor jezelf nodig hebt, om op te laden.
√ perfect voor als je in alle drukte de rust wilt opzoeken.
√ dé manier als je op zoek bent naar een manier om voor jezelf te zorgen.

Jouw investering:
Voor deze dag investeer je € 107,-. Je krijgt hiervoor 4 workshops en een overheerlijke vegetarische lunch, snacks en drinken. Alles is zo natuurlijk mogelijk. Je krijgt ook naslagwerk, zodat je deze beleving thuis voort kunt zetten. 

Voor deze dag kunnen er maximaal 10 vrouwen aanmelden. 

Mind Your Beauty- eendaagse retreat is veel meer dan een retreat.

Wat neem je mee naar huis?

 • Edelsteen
 • Ontspanning
 • Meer balans
 • Inzichten
 • Helderheid
 • Stappenplan naar je doel

Planning: Start om 9:30 uur; eindigt om 17:30 uur

 • Opening
 • Mindfullness; Hatha
 • Workshop; Minerals
 • Vegetarische lunch 
 • Workshop: Mindset
 • Korte pauze met vegatarische snacks
 • Gezamenlijke afsluiting met Yoga Nidra, een visualisatie mediatie van jouw magische droom; wat wordt jouw eerste stap?

Locatie & Prijs

Groene Hart || Ringdijk 25, Ter Aar

Prijs: €107,- incl. BTW

Voor deze dag kunnen alleen vrouwen zich inschrijven.

Ik meld me meteen aan!

Ik hoef er niet over na te denken! Ik (re)treat mezelf!!

De locatie voor de Mind Your Beauty- eendaagse retreat.

De Online Salon.nl
Ringdijk 25
2461 BX Ter Aar

BLOG – DE ONLINE SALON

Mijn missie

Wist je dat het al uitgestippeld is wat jouw doel is in het leven, jouw missie. Ik krijg nog wel eens de vraag: " Sabrine, wat doe je eigenlijk?". In deze video leg ik uit wat mijn missie is en waarom ik hier voor sta. Veel kijkplezier!

Lees meer

Hoe waardevol vind jij jezelf?

Vandaag ben ik bij mijn life coach geweest. Als ruim anderhalf jaar ga ik eens in de 6 weken naar Den Haag toe om fijne gesprekken te voeren met mijn coach. Vandaag kreeg ik een inzicht en heb ik een bekentenis en die ik via een video deel.

Lees meer

Blijf op de hoogte!