Sabrine Kasno

Sabrine Kasno

heeft haar passie gevolgd en is sinds 2014 gecertificeerd visagiste en sinds 2017 heeft zij haar eigen beauty salon aan huis.

 

Na een ontdekkingsreis naar wie ik eigenlijk ben, heb ik ook mijn HSP ontdekt en verder ontwikkeld. Ruim 10 jaar heb ik, samen met mijn vader en zus , voor mijn moeder gezorgd die op jonge leeftijd (47) de ziekte van Alzheimer kreeg. Na het overlijden van mijn moeder in 2017, besluit ik het roer om te gooien. Ik kies voor mezelf. Jarenlang was ik de verzorgende en nu verzorg ik mezelf. Ik neem ontslag en open mijn eigen beauty salon.  

Mijn persoonlijke ontwikkeling en ondernemen staan voorop. Regelmatig bezoek ik een life coach om oa mij te begeleiden met mijn HSP en volg een online business school, diverse trainingen en masterclasses (zowel offline als online) en luister naar podcasts van mensen die mij inspireren op persoonlijk, zakelijk en spiritueel gebied. Lees zelfhulpboeken over HSP en coaching. In februari 2019 start ik met NLP training (Neuro Linguïstisch Programmeren). Ik geloof steeds meer dat het universum mij begeleid in mijn reis die constant in beweging is. 

Inmiddels ben ik onderneemster vol overgave. Mijn ervaring als ondernemer en constante investering in persoonlijke ontwikkeling, vertaal ik naar De Online Salon. 

Mijn missie is vrouwen inspireren om meer tijd en energie te investeren in je uiterlijk, omdat is niet perse ijdeltuiterij is. Integendeel juist: het bewijst dat je jezelf de moeite waard vindt. Om je van binnen gelukkig te voelen, helpt het wel degelijk als je tevreden bent over je ‘buitenkant’. Het is een wisselwerking. Je mooi voelen zoals je bent, is een teken van innerlijke balans. En ik wil beide, uiterlijke- en innerlijke balans. Daar ga ik voor!

Ik ben er om je te steunen, te begeleiden, te leren, te adviseren, wat je ook nodig hebt, om zowel innerlijk- als uiterlijke balans te vinden. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij je Inner Bombshel ziet en gaat ontketenen!