Selecteer een pagina

About Me

Hello! Ik ben Sabrine

Make-up Artist van BinnenUit & Holistic Self-care Practitioner 

Als make-up artist zie jouw werkelijke ik, jouw ware potentieel. Jouw essentie.⁣⁣ ⁣⁣Met make-up vertaal ik hoe jij je wilt zien van buiten. Het blijft dezelfde jij.

Make-up is een krachtige tool en heeft niets te maken met het optutten van je gezicht. Het gaat om jezelf het waard vinden.

“Becoming a Guess girl isn’t just about hair and makeup, it’s attitude. Be confident; walk like a cat.” – Alyssa Miller, model en woordvoerder het merk Guess

Ik geloof dat je hele ZIJN in verbinding is met elkaar. Body, Mind, Soul en Spirit. Vanuit het ZIJN kun je gaan DOEN. Het heeft namelijk geen zin als je niet weet WIE je bent, laat staan dat je weet HOE je moet ZIJN. En wat je moet DOEN om meer van jezelf te gaan houden en eigenwaarde gaat voelen.

Na het overlijden van mijn moeder, waar ik ruim 10 jaar intens voor gezorgd had, was ik moe. OP. Ik was net moeder geworden en ik kon niet meer zorgen voor mijn pasgeboren kind. 10 jaar lang heb ik mezelf opzij gezet om voor een ander te zorgen. Wat ik natuurlijk deed vanuit liefde. Alleen de liefde voor mezelf, daar had ik niet aan gedacht. Wat resulteerde tot een oververmoeide new-born-moeder die geen eigenwaarde en zelfliefde had. Gelukkig kan ik nu na drie jaar intense coaching en persoonlijke ontwikkeling zeggen dat ik van mezelf houd. Kan jij dat ook?

Behind the Scenes

Welk effect heet make-up op mij?

Om in verbinding te komen in mijn ZIJN, is SPIRIT een groot onderdeel in mijn leven. Ik geloof oprecht dat er veel meer is dan wat wij zien. Alles is in verbinding met elkaar. We zien het niet, wel voelen het wel. ENERGIE.

Voel jij ook dat er meer is dan dit fysieke leven? Ik neem je graag mee in mijn Gypsie Soul reis. 

GYPSIESOUL.NL

Of je nu op zoek bent naar meer innerlijke rust en innerlijk zelf, of avontuur en ontdekking - je kunt het allemaal in balans vinden!

Ik kenmerk mezelf als een spirituele en aardse vrouw die haar hart en en gevoel volgt en volledig vertrouwt op haar intuïtie. Intens leven vanuit mijn essentie.

Ik leg de verbinding tussen het Universele en Aardse leven. Ervaren dat het één zijn.