Self-Care Day

Ben je er klaar mee en wil je nu stappen maken?
Wil je meteen ervaren hoe het is
om een volledige dag voor jezelf te kiezen?

Dan kun je een  1 héle dag met mij 1 op 1 te werken aan jouw S.A.B- lifestyle (Super Ambitious Bombshell) én mindset midden in het groene hart (met heerlijke lunch en drankjes).

Wat vind je ervan

…om 1 hele dag samen met mij in een groenrijke locatie (met lekkere lunch en drankjes) te werken aan je mindset, beauty-routine en het ultieme ervaring beleven van ME-time?

 

Dan is een VIP dag écht wat voor jou!

WAT GAAN WE DOEN?

Een hele dag lekker chatten en jouw lifestyle én mindset flink onder de loep nemen. We gaan kijken wat je verlangens zijn en wat je kunt doen om nu al te voelen hoe het is, wanneer je verlangens werkelijkheid worden. Wanneer je echt je verlangens voelt alsof je het er al is, in plaats van focussen op de stress die er opkomt, wanneer je denkt wat je allemaal te doen staat om die verlangens te vervullen, kun je veel sneller actie ondernemen om de stappen te nemen. En dat op een manier dat volledig bij jou past. Na deze dag weet jij precies waarmee jij aan de slag mag om daar te komen waar je wilt komen! 

Je krijgt:

 • 1 hele dag samen met Sabrine werken aan jouw lifestyle en (fixed)mindset op een locatie midden in het groene hart
 • een lekkere lunch en drankjes
 • een volledige analyse van jouw patronen én een concreet actieplan waarmee je meteen thuis aan de slag kunt
 • een make-up workshop waar jij jezelf een make-up over geeft
 • een wenkbrauw styling zodat je met perfecte wenkbrauwen de deur uit loopt
 • een ultieme ME- time boost
 • super veel energie, inspiratie én motivatie om flink te gaan voelen

 

Gun jezelf dit heerlijke cadeau!

Voor wie is de VIP DAG GESCHIKT?

 • voor ambitieuze vrouwen die vastlopen en in 1 dag een concreet actieplan willen waar ze meteen mee aan de slag kunnen
 • Voor ambitieuze vrouwen die graag een dag 1 op 1 met Sabrine willen werken
 • Voor ambiteuze vrouwen die houden van actie en doorpakken en voelen dat die ene dag net is wat ze nodig hebben!
 • Voor ambitieuze vrouwen die de power of make-up willen ervaren

Voor wie is de VIP DAG NIET GESCHIKT?

 • Voor vrouwen die niet geloven in de kracht van mindset
 • Voor vrouwen die niet coachbaar zijn
 • Voor vrouwen die niet bereid zijn om in zichzelf te investeren
 • Voor vrouwen die happy zijn waar ze nu zijn en vooral niet willen groeien
 • Voor vrouwen die niet geloven in de power of make-up

Make-up is geen ijdeltuiterij

maar jezelf de moeite waard vinden!

Jouw investering

EENMALIG: 474,- EURO incl. btw

Lijkt de VIP DAG je heerlijk en ben je benieuwd of  jij een match bent? Vul dan het contact formulier in en ik  neem met je op om deze dag in te plannen.

Ps: het is mogelijk om in 2 of 3 termijnen te betalen. Noteer in het bericht of je hier gebruik van wilt maken.

8 + 7 =

Testimonials

Wat vinden zij?

Frencis - moeder van 2 dochters

Sabrine heeft bij binnenkomst vaak al door dat ik niet lekker in m’n hum zit. De behandeling past ze ook aan op m’n gesteldheid.  Als ik wil praten, luistert ze, als ik geen zin heb, is ze stil. Ik vind het heel lastig om echt tot rust te komen maar Sabrine krijgt en zorgt ervoor dat ik ontspannen erbij ligt. Ze pakt haar edelstenen erbij, legt het op m’n lichaam neer en ik word “gedwongen” om me over te geven en tot rust te komen. Mijn lichaam voelt opeens heel zwaar. Waardoor ik me er maar aan moet overgeven. Een hele bijzondere ervaring

Iris- eigenaresse schoonheidssalon

Tijdens de  make-up workshop merkte jij aan me dat m’n “energie” een beetje neerslachtig was. Je vertelde ook dat Make-up your Mind mij kan helpen. Als je even iets moeite doet voor jezelf, zul je wat beter voelen over jezelf. Dit heeft me aan het denken gezet. Ik was zoveel bezig met wat anderen nodig hebben, dat ik mezelf vergeten was. Ik voelde me neerslachtig omdat ik vergat moeite voor mezelf te nemen. De volgende dag heb ik make-up opgedaan en ik voelde me beter over mezelf en had wat meer plezier tijdens de dag. Wat mij triggerde om meer voor mezelf te doen, elke dag iets. Sinds de dagen na de make-up workshop heb ik elke dag een make-up look gedragen en na een paar dagen begon ik ook gezonder te eten en meer energie te krijgen. Bedankt Sabrine, dat je me geïnspireerd hebt om weer lief te zijn voor mezelf. Daar krijg ik meer energie van en kan ik ook lief zijn voor anderen.

Monique, moeder van 1-jarige dochter en werkt 4 dagen

Met drie andere vrouwen heb ik een make up workshop geboekt bij Sabrine, Alle vier zeer zeer onervaren met make-uppen, mascara lukt nog net zeg maar. Shapen, brushen…daar hadden we heus wel eens van gehoord maar hoe je dat dan doet?? En als je dat dan gaat doen, ben je daar dan geen úren mee bezig? Wij wilden de basis van make-up leren, hoe je er op een doordeweekse dag met een snelle make up net er net even wat leuker uit kunt zien.

Toen we de workshop begonnen met de primer en concealer waren we echt wel even sceptisch, want ja deze producten kenden we niet, en smeer je dat op je gezicht? En ja een beetje gek zagen we er ook wel uit met die concealer en dan poeder…we zagen eigenlijk ook nog niet zoveel verschil. Wat moest dit worden?

Sabrine heeft ons in 1,5 uur laten zien en ervaren dat je met een paar producten en goede kwasten een fantastische look kan creëren. Wauw wat een beleving was deze workshop en hoe fijn om te weten dat je er ook op een doordeweekse dag met een beetje make up nóg leuker uit kunt zien. En nee, van een dichtgesmeerd gezicht was geen sprake. We zagen er heel naturel uit.

En wat een vakvrouw is Sabrine, aan het einde van de workshop liet ze bij zichzelf zien hoe ze “onze” look in nog geen vijf minuten aan brengt. Wauw!

Sabrine bedankt, wij hebben veel van je geleerd en ik gebruik je tips nu dagelijks!

Monique, partner binnen een corporate bedrijf en moeder van een baby van 5 maanden

Vandaag een heerlijke ervaring gehad bij Sabrine met een edelstenen massage. Als mama van een baby van 5 maanden oud en een carrière waarin ik zeker 50u per week maak, is er niet veel tijd om te ontspannen. Omdat ik weet dat ME-time erg belangrijk is gezien mijn drukke agenda, had ik een behandeling ingepland. Nadat we in de relax and chat hoek een half uurtje hadden gekletst en ik mijn grootste gedachten en Sabrine die van haar hadden gedeeld ging ik blanco in de behandeling. Ik moest me overgeven aldus Sabrine en omdat ik normaliter altijd controle wil hebben nam ik me dus voor dit advies ter harte te nemen. Nadat Sabrine mijn gezicht had gereinigd begon de massage met edelstenen. Wat een bijzondere ervaring! Iedere steen voelde weer anders en ik voelde hoe ik steeds verder in een gevoel van totale ontspanning kwam en uiteindelijk zelfs helemaal wegzakte. Toen sabrine me weer rustig wakker maakte kwam er maar 1 gevoel in me op: mag ik dit nog 2uur aub!! De rust die ze in mijn lichaam heeft gebracht voel ik nu bij 8u later nog en ik weet zeker dat ik een heerlijke nachtrust tegemoet ga en dat ik zeker weer snel een behandeling in plan!

Blijf op de hoogte!