Selecteer een pagina
Ben jij altijd druk, druk? Altijd in de weer met je werk, gezin, hobby’s en vrienden? Ben je ondernemer (in spe) of gewoon een drukke dame met ambities?

Denk je op zondagavond wel eens: alweer een nieuwe week, maar hoeveel heb ik afgelopen week nu écht gedaan? Het leven vraagt veel van ons! Het is tijd om zelf de controle weer te pakken. Wil je actief werken aan jezelf & jouw dromen? Dan is de PIMP YOUR WORKation perfect voor jou!

Wij, Mariska en Sabrine, hebben elkaar ontmoet tijdens een training en zijn sindsdien elkaars accountability-vriendin. We praten vaak over onze business en persoonlijke leven, onze doelen en grootste dromen. Daarnaast hebben we ontzettend veel plezier met elkaar door samen festivals te bezoeken. En tussendoor te praten over de successen van ons bedrijf. We zijn ondernemers maar we zien onszelf, als persoon, ook als onderneming/ business. Net als dat we een succesvol bedrijf willen hebben, willen we ook een succesvol “ik” hebben. Dus jijzelf als persoontje, de ondernemning. 

Hoe zou het zijn als jij ook al dit leuks kan ervaren? Hoe zou het zijn als er echt naar je geluisterd wordt? Hoe zou jij je voelen als je alle tijd en energie hebt voor jezelf en/of bedrijf, zonder de dagelijkse bezigheden van thuis?

In het najaar is het voor jou ook mogelijk om al dit moois te ervaren. Nadat wij elkaar ontmoet hadden, kwamen wij erachter dat het hebben van een accountability-vriendin een gouden combi is. De sleutels van het hebben van een accountability-vriendin is;

We're flying high!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Waarom op workation?

Jezelf zien als een ondernemning is net zo belangrijk als een onderneming runnen. Tijd en energie die je in jezelf stopt, waarde te geven. Waarde in doen wat je altijd hebt willen doen maar door omstandigheden die je overkomen zijn of beperkende gedachten, nog niet heb kunnen behalen. Je volledige vermogen vergroten door je maximale potentieel te ontketenen. 

Wanneer jij terug komt van PIMP YOUR WORKation

Waaruit bestaat PIMP YOUR WORKation uit?

Over Mariska Vermeulen & haar 1-op-1 coaching

Mariska Vermeulen is ervaren (project)manager. Ze coacht vanuit haar bedrijf assistants, en is inzetbaar als projectmanager en voor diverse management services.

Mariska gaat je tijdens de PIMP YOUR WORKation helpen om jouw maximale potentieel te bereiken.

In een 1-op-1 coachingssessie gaan we aan de slag met jouw persoonlijke vraagstuk. Komt er zoveel langs jouw bureau dat je soms niet weet waar je moet beginnen? Denk je wel eens tijdens het werk: dit moet toch gemakkelijker kunnen? Ben je klaar voor een nieuwe stap in jouw carrière? Heb je jouw verhaal in je hoofd, maar krijg je het niet op papier? 

Over Sabrine en Be Like S.A.B.

Sabrine Kasno is beauty expert en inspireert vrouwen om de tijd en energie die zij in zichzelf steken, (eigen)waarde te geven, zodat zij meer tijd overhouden voor hunzelf en zelfverzekerder wordt in alles wat zij doen.

Sabrine gaat tijdens de PIMP YOUR WORKation aan de slag met jou met haar 
“S.A.B.- Lifestyle” programma

S. A. B. 
Super Ambitious Bombshell: is een vrouw die haar licht in deze wereld uitstraalt door actief haar grootste potentieel na te streven. Ze probeert anderen te inspireren door te shinen. Een vrouw die mooi is, ongeacht haar leeftijd, kleur, vorm of grote en omdat ze haar leven ownt! S. A. B laat nooit anderen haar lot bepalen, ze is een leider, een motivator en een leerling van het leven. Haar doel en zielenmissie is om anderen te helpen hun innerlijke bomshell te zien en naar buiten te brengen.

The facts and the cost

Denk jij nu: yes! Dit ben ik! Hier ben ik aan toe! Je bent meer dan welkom om mee te gaan! Wees er snel bij, want we houden de groep bewust klein. We zijn maximaal met zijn 6 dames, zodat we de diepte in kunnen gaan en jij met maximale inspiratie en persoonlijke begeleiding weer terug naar huis keert.

Je investering voor deze bijzonder fijne reis is nu slechts € 499,- excl. btw. Je gemaakte kosten zijn als ondernemer op te voeren als zakelijke kosten en BTW aftrekbaar.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Heb je vragen, dan beantwoorden we die graag, en je kunt natuurlijk gelijk een plekje reserveren als je wilt!

Bonus en andere extra’s

Als jij je nu aanmeldt krijg je als bonus een extra coaching sessie van zowel Mariska als Sabrine t.w.v. € 235, bestaande uit 4x Skype calls.
Én je krijgt 14 dagen bedenktijd. Je kunt je binnen 14 dagen alsnog afmelden en je krijgt gehele bedrag terug.

En je krijgt het online programma van Sabrine (De Online Salon.nl) Make-up Your Mind CADEAU twv €377,-! Het programma waar uiterlijke verzorging en persoonlijke ontwikkeling centraal staat! Nieuwsgierig? Klik hier voor de website!

Ben jij toe aan Pimp Your WORKation? Deze workation is niet geschikt voor heren. Niet geschikt voor dames die geen dromen hebben. Niet geschikt voor dames die bang zijn voor groei of het ontmoeten van gelijkgestemden. Ben jij de ondernemer die niet alleen geld wilt verdienen, maar  wil je ook echt verrijking zoekt op je gehele leven, zowel business als pleasure? Dan is deze workation echt iets voor jou.

Betalen in termijnen

Heb je op dit moment niet de financiële middelen om mee te gaan? We snappen als geen ander dat het geld niet aan de boom groeit. Komt het nu even niet lekker uit, maar wil je wel heel graag mee? Het is mogelijk deze reis in 3 termijnen te betalen. Je hoeft het alleen aan te geven bij de aanmelding.

Heb je geen ruimte in je agenda? Zorg ervoor dat er ruimte vrij komt. Om iets te kunnen doen, is het vaak nodig om weer iets te laten. Zorg ervoor dat dit je prioriteit wordt.

Hulp vragen is soms lastig als ondernemer. Je wil ook alles zelf doen. Ook wij  hebben hulp nodig gehad in de reis waar ze nu in zitten. De reis is niet makkelijk. We hebben echt prioriteiten moeten stellen. Ook om deze reis voor jou beschikbaar te stellen. Zoals Sabrine die haar gezin voor een aantal dagen alleen thuis laat. Mariska die al opdrachtgevers “alleen” laat voor een aantal dagen. Ook zij redden zich zonder ons.

Wij zouden het tof en stoer vinden als je deze reis met om maakt. Je kunt nu de pagina sluiten en verder gaan waar je gebleven bent. Thuis. Geen gebruik maken van alle kennis en inzichten die je krijgt tijdens de reis. Altijd afvragen: “What if…” Of je gaat met ons mee en je ervaart de vrijheid in je business, je ontmoet gelijkgestemden die je up-liften in plaats van downgraden. Vrienden voor het leven.

Ben je klaar voor om deze reis met ons aan te gaan? Go for it!!

Liefs, 
Mariska Vermeulen & Sabrine Kasno

Ik meld me aan!

Ik betaal in

Ik ga akkoord

Blijf op de hoogte!